Wie ben ik

Ik volgde de opleiding “kleuradvies” en verfijnde me nog meer in schildertechnieken (zowel algemene schildertechnieken als specifieke opleidingen bij BOSSpaints).
 
Begin 2008 werd droom werkelijkheid en sindsdien kan ik U met veel trots “Ventouch” aanbieden! Op 24 januari 2012 vormden we onze eenmanszaak om tot een BVBA: Ventouch BVBA.

 

Samen met Robin, onze werknemer (zelf in een vroeger leven zelfstandige schilder en met torenhoge motivatie) vormen we een tweekoppig topteam. Ik hou de firma bewust klein omdat kwaliteit en nauw contact met de klant voorop staat.

 

“Ventouch” verwijst naar ‘Van de Ven’ (mezelf en mijn vader, grootvader, enz… Vele generaties schilders en een berg aan ervaring) en ‘touch’ naar aanraken, beroeren én de finishing touch.

Als 4de generatie schilder ben ik als het ware opgegroeid met de stiel, de verf stroomt door mijn aders! Sinds mijn elfde ben ik ook echt actief  gepassioneerd door schilder- en decoratiewerken. Als jonge knaap ging ik al mee ondergronden voorbereiden met mijn vader en grootvader. Later kwam het echte schilderwerk. Ik kreeg immers pas een borstel in de hand wanneer ik de voorbereiding perfect beheerste. Een goede leerschool!

Pas afgestudeerd ging ik werken voor een bedrijf. Ik werkte er 7 jaar als schilder. De drang naar perfectie,  het pure vakmanschap, de nood aan contact met de klant, maakten dat ik steeds meer zin kreeg mijn eigen schilderszaak op te starten.

Home

Kleuradvies

 

Schilder– en

decoratiewerken

Wie ben ik

Prijzen

Contact

Fotogalerij 1

Een groen logo

Fotogalerij 2

Verf en Technisch advies