prijzen

Vaak horen we dat mensen geen prijsofferte durven aanvragen uit angst dat het kostenplaatje te hoog oploopt. Hierop kan ik u twee antwoorden geven:

 

1)onze prijsofferte is gratis en geheel vrijblijvend

 

2)om een mooie afwerking voor iedereen mogelijk te houden en de menselijke kant van het verhaal te benadrukken, houden wij onze prijzen bewust rond het gemiddelde.
Tegenover die gemiddelde prijs zetten we een
ongekend hoge kwaliteit! We maken gebruik van de beste materialen zoals de verfsystemen van BOSSpaints én gebruiken de beste afwerkingstechnieken. Het bewijs vindt u in het feit dat het voorbereidingswerk het meeste tijd in beslag neemt (nauwgezet afplakken, plamuur- en schuurwerk, alles net afkitten,…).
Samen met de klant doorlopen we vóór de afrekening van het factuur nog eens alle afgewerkte ruimtes en indien nodig worden de laatste retouches aangebracht. Op die manier staan we garant voor
tevreden klanten.

 

Om een idee te geven van de gemiddelde prijzen, kan u volgende site bezoeken:


Houd bij het berekenen van een richtprijs rekening met volgende elementen:
-De staat van de ondergrond (veel oneffenheden vragen veel plamuurwerk)
-Is er veel afplakwerk? (ramen, deuren, vloerdelen...enz)
-Zijn er verre verplaatsingskosten te maken door ons?
-Prijzen zijn steeds materiaal inbegrepen en exclusief BTW (als geregistreerde schilder kan ik u 6 % aanbieden bij een woning ouder dan 10 jaar).

 

Krijgt u toch lagere prijzen aangeboden, houd dan rekening met het feit dat de kwaliteit van het afgeleverde werk waarschijnlijk ook evenredig zal zijn.  

Home

Kleuradvies

 

Schilder– en

decoratiewerken

Wie ben ik

Prijzen

Contact

Fotogalerij 1

Een groen logo

Fotogalerij 2

Verf en Technisch advies